Het is niet erg om groots te willen wonen, ook al lijkt dat soms wel zo. Een herenhuis is nog steeds een prachtige keuze om uw leven in voort te zetten. Parmante hoge woningen zijn in de trek en steden zien ze graag nog gebouwd worden dus wees niet bang om uw visie hiervoor door te zetten. De ruimtes die deze woningen hebben en de uitstraling van de bouwstijl laat zien dat u stevig in de schoenen staat en alles aankunt.

Wat kunt u verwachten

Een klassiek herenhuis is een diepe woning met veel hoogbouw. Het huis heeft een statige en elegante uitstraling die overeenkomt met het plaatje wat u graag van u zelf neer zou zetten. De hoogte van het huis wordt geaccentueerd met hoge kozijnen en een hoge gootlijn, deze laten het huis hoger ogen door de verticale lijnen die ze maken. De woning heeft minimaal twee woonlagen en een begaanbare zolder, maar het komt vaak voor dat er een derde woonlaag aanwezig is en het is zelf mogelijk om een vierde woonlaag te hebben als dit onder uw wensen valt. Daarnaast kan je ook kiezen voor traditionele bouw.

Buiten en binnen

Ook binnen is straalt de woning van status en elegantie met hoge plafonds en ramen. Moderne herenhuizen worden geregeld met de lange zijde naar de wegkant gebouwd en met de vele ramen kunt u prachtig kijken naar uw voortuin en de gezelligheid die langs komt. Detailwerk is van belang bij herenhuizen dus u kunt een strak afgewerkt interieur verwachten die als een blank canvas voor u klaar staat om ingericht te worden naar uw smaak en wensen. De hoge plafonds geven veel vrijheid voor meubels, denk aan statige hoge wandkasten en een moderne keuken met alles erop en eraan en meer dan genoeg ruimte in de keukenkasten. De mogelijkheden zijn eindeloos.