Window Deco raamfolie bestel jij hier voor een goede prijs

Window Deco raamfolie

Voor mijn bedrijf heb ik laatst Window Deco raamfolie besteld. Het leek mij een goed idee om mijn logo heel erg groot op het raam te laten zetten. Zo maak ik mijn bedrijfspand herkenbaar voor mijn klanten. Voorheen werd ik vaak door hen gebeld dat zij mijn pand niet konden vinden. Dat probleem wilde ik graag oplossen en daarom was ik gaan rond zoeken op het internet naar een oplossing. Uiteindelijk kwam ik bij een bedrijf terecht die logo’s op maat kan laten maken die op glas geplakt kan worden. Ik kon zelf de kleur, maat en stijl kiezen.

Sticker

Window Deco raamfolie op maat gemaakt

Window Deco raamfolie kan door het bedrijf helemaal op maat gemaakt worden. Zij hebben verschillende soorten folie’s beschikbaar waar jij uit kan kiezen. Zo heb je een gesneden, transparante, statische versie en nog vele andere. Zelf heb ik uiteindelijk voor de gesneden versie gekozen omdat die mij het beste leek voor op mijn pand. Het fijne aan het folie vind ik dat het er heel makkelijk op en af gaat. Aangezien ik mijn bedrijfspand huur, is dat heel handig. Nadat ik mijn logo als sticker besteld had, kreeg ik gelijk een bevestigingsmailtje en enkele dagen later had ik mijn bestelling al binnen.

Sticker

Heel gemakkelijk aanbrengen

De Window Deco raamfolie kun jij heel gemakkelijk zelf aanbrengen. Op de website van het bedrijf staat namelijk precies uitgelegd hoe jij dit het beste kunt aanpassen. Daarnaast krijg jij bij je bestelling ook een handige aanwrijfspatel erbij die jij kan gebruiken. Een vriend van mij heeft mij geholpen om de sticker erop te plakken. Het eindresultaat zag er heel erg mooi uit. Nu valt mijn bedrijfspand gelijk op als jij er langs rijdt. Ik raad aan iedereen aan om ook eens een kijkje op de website te nemen als jij ook raamstickers zoekt.