Voordelen onbreekbaar servies

onbreekbaar servies

Je hebt er vast wel eens last van gehad, je laat een bord vallen en hij is kapot. Er liggen heel veel scherven op de grond en je kan weer een halfuur gaan stofzuigen om ervoor te zorgen dat niemand in de scherven stapt. Hier hoef je geen last meer van te hebben met onbreekbaar servies. Zoals het woord al zegt, is het onbreekbaar. Maakt niet uit hoe vaak je het laat vallen, je zal geen last meer hebben van scherven.

Geen verwondingen meer

Scherven zorgen makkelijk voor verwondingen, vooral als je ze niet goed opruimt. Soms zijn scherven niet eens goed op te ruimen. Misschien zijn ze slecht te zien. Denk maar aan een glas, dat vaak doorzichtig is en die scherven zal je niet zo snel zien. Als je dan op een scherf gaat staan kan je je hele voet openhalen. De scherf kan ook in je voet blijven zitten, wat kan zorgen voor infecties en ontstekingen. Onbreekbaar servies zorgt ervoor dat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Het is veilig en kan gewoon in de vaatwasser. 

Duurzaamheid van onbreekbaar servies

Onbreekbaar servies is ook heel erg duurzaam. Normaal heb je servies van steen, glas en allerlei soorten breekbare materialen. Onbreekbaar servies heeft dat probleem al niet. Nog een voordeel is dat het ook heel licht is, vaak heb je met servies dat het snel te zwaar wordt om te dragen en dat je dan nog je best moet doen om het niet te laten vallen. Dat probleem heb je niet met dit servies. Het is heel licht. Zo licht zelfs dat je kinderen het makkelijk zouden kunnen dragen, en je hoeft niet bang te zijn dat ze het laten vallen want dan heb je geen probleem. 

Onbreekbaar servies in de horeca

Onbreekbaar servies kan ook heel handig zijn in de horeca. Je hoeft nooit meer nieuwe servies te kopen omdat het kapot gaat. Meer voordelen zijn dat je meer borden terug naar de keuken kan dragen. Het onbreekbaar servies is heel licht waardoor je een stuk meer borden op elkaar kan stapelen zonder dat het te zwaar wordt om te tillen. Het kan ook makkelijk in de vaatwasser dus er hoeft niks veranderd te worden. Uiteindelijk bespaart het flink wat geld. Het is ook handig servies om nieuwe werknemers mee te trainen voor het geval dat je het toch liever bij breekbaar servies houd voor de gasten. 

Twijfel niet langer

Er is geen reden om te twijfelen, onbreekbaar servies is de perfecte oplossing voor al je problemen met het breekbare servies. Je zal geen last meer hebben van onzichtbare scherven die in je voet of hand gaan zitten. Die scherven kunnen je verwonden of ontstekingen geven. Ook gaat het veel langer mee dan breekbaar servies, het blijft heel lang nog mooi. Daarnaast is het ook heel licht dus je kan veel meer dragen zonder dat het te zwaar wordt of zonder dat je bang hoeft te worden dat het valt en kapot gaat. En het is door al die eigenschappen ook goed te gebruiken in de horeca! 

Geïnteresseerd? Ga dan snel naar Deriddersafeandsecure.com!