Vier Valentijnsdag op afstand

Kun jij dit jaar met Valentijnsdag niet fysiek aanwezig zijn bij jouw geliefde? Dit is een dag die je als geliefden natuurlijk het liefst gezellig samen met elkaar viert door elkaar wat extra aandacht te geven met misschien wel een cadeau. Je wilt de ander laten zien dat je van diegene houdt. Maar als je dit jaar niet samen Valentijnsdag kunt vieren is dat natuurlijk wel erg lastig. Dat wil echter niet zeggen dat je niks kunt doen om Valentijnsdag toch niet een beetje samen te vieren!

Het bestellen van rozen

Bestel online rozen en laat deze afleveren bij je geliefde. Dit kun je gewoon op afstand doen, hiervoor hoef je niet fysiek aanwezig te zijn. Op deze manier kun jij jouw geliefde laten weten dat je wel aan hem/haar hebt gedacht en dat je graag samen had willen zijn op deze dag die eigenlijk draait om jullie liefde voor elkaar. Kies een boeket dat bij de ontvanger past uit, ga voor rode rozen, of een andere kleur waarvan je weet dat de ontvanger hier dol op is. Vul bij je boeket rozen een wenskaartje in of kies voor een persoonlijke videoboodschap. Bij het wenskaartje zal de ontvanger lezen wat jij hebt geschreven. Schrijf hier bijvoorbeeld waarom de ontvanger dit boeket rozen heeft verdiend.

Rozen met een videoboodschap

Je kunt ook kiezen voor de persoonlijke videoboodschap. Dit is de meest persoonlijke optie. De ontvanger krijgt dan een kaartje met een QR-code die gescand moet worden. Door het scannen van de QR-code krijgt de ontvanger een door jouzelf uitgekozen video te zien. Deze video kun je ter plekke maken, maar je kunt ook een al bestaande video uploaden. Je kunt in de video zelf vertellen aan de ontvanger waarom je hem/haar graag wilde verrassen met een Valentijnsboeket.

Wil jij je geliefde dus graag verrassen met Valentijnsdag, maar kun je op die specifieke dag niet samen zijn? Laat de afstand je niet beperken en zorg voor een persoonlijke en liefdevolle verrassing voor je geliefde! Je hoeft namelijk niet fysiek aanwezig te zijn om jouw partner te verrassen met prachtige rozen en een persoonlijke boodschap.