Bij Lichtkoepels.info bestelde ik verschillende producten

Lichtkoepels.info

Mijn vrouw en ik hebben eindelijk een nieuw huis gekocht waar wij helemaal ons eigen ding van gaan maken. Voor de verbouwing heb ik verschillende producten besteld op de webshop Lichtkoepels.info. Ik ben bij hen terecht gekomen omdat een vriend van mij daar laatst een bestelling had geplaatst. Hij was erg tevreden met de service en de kwaliteit van de producten. Toen ik aan hem vertelde dat mijn vrouw en ik graag een lichtkoepel in de keuken wilden hebben, raadde hij mij die webshop aan. Toen ik op de website keek, was ik blij verrast. Ik vond inderdaad verschillende producten die ik nodig had voor de verbouwing van ons nieuwe huis.

Lichtkoepels.info

Lichtkoepels.info is een betrouwbare webshop

Het eerste product wat ik tegen kwam op de webwinkel Lichtkoepels.info was een heatstop lichtkoepel. Dat leek mij perfect voor in de keuken van ons huis. Doordat de koepel op het dak zit, schijnt er natuurlijk elke dag de zon op. Dan kan het heel erg heet worden. Dat wil ik graag voorkomen, want als jij kookt dan wordt het ook al warmer in de keuken. Nog meer hitte door een koepel in het dak wil ik voorkomen. Een heatstop versie is daarom voor in ons huis een perfecte keuze.

Lichtkoepels.info

Voor de verbouwing

Naast dat mijn vrouw en ik een lichtkoepel in het dak van de keuken willen. Willen wij er ook een in het dak dat naar het dakterras leidt. Er zijn speciale koepels die ook open kunnen en daardoor makkelijk toegang geven tot het dak. Wij kunnen niet via een andere weg naar het terras komen. De webshop verkocht twee soorten koepels die open kunnen. Wij kozen voor de gene die speciaal bedoelt is voor regelmatig gebruik. De bestelling werd heel erg snel bij ons geleverd en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de koepels.