Spiegels in industriele stijl

Introduceer de industriële trend in uw huis met onze eclectische selectie spiegels in industriële stijl. Ons assortiment biedt een verscheidenheid aan ontwerpen,perfect om een ​​urban touch aan elke kamer toe te voegen. Deze trend, vaak modern industrieel of industrieel chic genoemd, is geïnspireerd op oude fabrieken en commerciële ruimtes die zijn omgebouwd tot lofts en andere woonruimtes. Vaak is er bij deze interieurstijl een focus op het blootleggen van ruwe materialen om een ​​rauwe en edgy uitstraling te creëren, denk aan zichtbare bakstenen en chique metalen kozijnen.
Onze gorte of matzwarte industriele spiegels passen goed in elke woonkamer, badkamer of gang boven een gootsteen of consoletafel en voegen een subtiel vleugje stedelijke flair toe.

Een unieke eyecatcher

Ons assortiment industriele spiegels is zorgvuldig geselecteerd, zodat u dit moderne ontwerp in uw eigen huis kunt creëren. Industriële interieurs hebben een manier om materialen met een oude look er chic en modern uit te laten zien. Als het gaat om het decoreren met deze items, kies dan voor een spiegel in vintage of rustieke stijl die er geweldig uitziet in balans met andere moderne accessoires. Onze raamspiegels met metalen frame hebben een unieke manier om uw ruimte groter te laten lijken en bieden een rustieke afwerking. Deze stukken zullen ook een verbluffend brandpunt creëren. Bij deze trend draait alles om het creëren van een frisse,een opgeruimd gevoel, daarom zal het plaatsen van een industriële spiegel in industriële stijl aan uw muur een eenvoudige maar verbluffende functie creëren.

Kwaliteit en betaalbare ,moderne industriele spiegels

Onze prijsbelofte garandeert dat we nooit zullen worden verslagen op prijs en zullen overeenkomen met elke echte offerte van een concurrent. Al onze spiegels zijn vervaardigd volgens een zeer hoge standaard en bieden duurzame ontwerpen. We nodigen u uit om ons volledige assortiment industriele spiegels te bekijken.