Waarom kiezen voor een Secto design hanglamp?

Secto design hanglamp

Het kan flink lastig zijn als je op zoek gaat naar een nieuwe lamp. Misschien ga je verhuizen, op jezelf wonen of je bent gewoon toe aan een nieuwe lamp. Er zijn duizenden, misschien wel miljoenen lampen om uit te kiezen. Vaak is het grootste gedeelte ook niet wat je zoekt omdat het misschien net de verkeerde uitstraling heeft of dat het misschien niet alle functies heeft die je zoekt. Daar hoef je niet bang voor te zijn als je een Secto design hanglamp koopt. Het simpele design van alle lampen maakt dat er voor elke kamer wel wat is.

Scandinavische verlichting

De lampen zijn ontworpen door Seppo Koho. Hij komt zelf uit Scandinavië en haalt ook veel inspiratie uit de typische Scandinavische stijl. De Secto design hanglamp die bij jou in huis komt te hangen heeft hij gedesignd met zijn blik op de standaard Scandinavische stijl die ook wel Scandinavian modern wordt genoemd. De grootste dingen die hierin naar boven komen zijn het gebruik van grote mooie vormen, kwaliteit dat lang meegaat en de focus op het gebruiken van materialen uit de natuur. De Secto design hanglamp volgt die principes. Maakt niet uit welke lamp je kiest, je zal gegarandeerd een prachtige lamp in je kamer hebben hangen.

Duurzaam

Zoals je vaak wel bij Scandinavische producten tegenkomt, zijn deze lampen ook duurzaam. De Secto design hanglamp maakt gebruik van voornamelijk ledverlichting, wat veel beter is voor de natuur dan andere lichten. Ledverlichting gaat niet alleen langer mee maar het gebruikt ook een stuk minder stroom dan andere gloeilampen. Elke doos waar de lamp in verzonden wordt is ook specifiek gemaakt voor de soort lamp van een ecologische vorm van karton. Daarnaast gebruiken ze ook zo min mogelijk plastic, die vervangen ze door nieuwere ecologische materialen. Zelfs het hout wat ze gebruiken voor de lampen wordt zo gebruikt dat er helemaal niks verloren gaat. Daarbij is het hout PEFC gecertificeerd.

Een Secto design hanglamp is voor iedereen

Een Secto design hanglamp is echt voor iedereen. Of je nu dus net op jezelf gaat wonen of dat je samen gaat wonen met iemand. Er is sowieso wel wat voor jou te vinden. Er zijn genoeg verschillende hanglampen voor verschillende situaties. Er is een lange lamp die bijvoorbeeld mooi kan zijn boven een eettafel. Maar ook kleinere ronde lampen die mooi staan boven een leeshoek. En dat is alleen nog maar over de mogelijkheden in een huis. Er zijn genoeg opties voor als je prachtige lampen wilt hebben in jouw bedrijf. Of je nou in de horeca werkt of op een kantoor. Deze lampen geven een mooie professionele uitstraling.

Fraai je huis verder op met een Secto design hanglamp

Er is een Secto design hanglamp voor iedereen. Misschien lijkt dat niet zo, maar zodra je echt goed gaat kijken zie je dat ze echt de perfecte lamp voor je hebben. Je kamer gaat er zo veel professioneler uitzien door deze minimalistische maar ook elegante lampen. Een Secto design hanglamp is daarnaast ook nog eens beter voor de natuur dan alle andere lampen die je tegen zou komen.